REBOOT.GR HBOT FORUM

REBOOT FORUM => Eve Online bot H-BOT => Eve Online bot H-BOT FREE BOTS => Topic started by: H-BOT on December 10, 2012, 02:00:20 AM

Title: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 10, 2012, 02:00:20 AM
  Use this FREE utility to monitor your local channel for hostiles as well as the local chat for keywords. There are times when you have to go semi-afk or you just are too sleepy or too tired to have your eyes on local channel all the time. H-Bot LocMon will sit in background and monitor the local channel of EVE. It displays the total number of pilots in solar system, the number of friendlies, hostiles and neutrals. On hostiles there are options to just alert with a sound or exit EVE after some seconds.
  You can set some keywords and get a sound notification when they are typed in local. Both Pilot's name and the text he types in local is checked so for example you can add a pilot's name to the keywords list and when this pilot types anything in local you'll hear the alarm. Another example is adding words like "Hello", "Hi", "o/", "Hey" etc. so you get alerted when someone greets you. Keywords are not case sensitive so you just need to input each word once.
  You can stop the utility at any moment by pressing the [stop bot] button.

  Before using H-Bot LocMon you have to do some basic settings in eve.
1. Go to general settngs tab and set theme to Dark Matter and Transparency bar to 0 (drag to the left)
2. Open overview settings and go to APPEARANCE->COLORTAG and move the blue plus boxes (positive standings) to top and uncheck gang, corporation and alliance colortags. Also set standings to your corporation to positive. You can do that from people and places window. Find your corporation->set standings. Set it to positive.
3. Local channel should be unpinned (non transparent)
4. Local list must be in Compact mode (To select compact mode click the pilots icon in top bar of your local channel)

Thats it!

Upload Date: 17-11-2016
DOWNLOAD Latest version! (http://reboot.gr/download/locmon_2_5.zip)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Moone on January 22, 2013, 08:22:00 PM
Its not working anymore for me? Is ist because of the small Patch? My problem ist that it says now always 1 Hostile and 11 friendly in evry system, even if theres noone there.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on January 22, 2013, 10:18:36 PM
Its not working anymore for me? Is ist because of the small Patch? My problem ist that it says now always 1 Hostile and 11 friendly in evry system, even if theres noone there.
Locmon works fine. Make sure colors are set to 0.0.0 and transp to 255 in eve. Send me a screenshot if you can't find the problem.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Uroboros on March 02, 2013, 01:31:57 PM
Hello
I'm very bad speak in English and use of translation software. Therefore I ask for errors to throw tomatoes in the program Google Translate!
Essentially: Your program can work in a system of two monitors on a second monitor? How to make this work? I tried. It did not work. Here is a screen.
http://clip2net.com/s/2TzOl
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: fgsfds on March 26, 2013, 04:23:32 AM
Locmon works great, but is there a way I can either make separate instances of the program monitor different eve windows (or I guess just trick it into monitoring 2 local windows at once)?
Here's a picture to help make sense of what I'm doing here. http://i.imgur.com/1JO0ALc.jpg
If I set someone on the first client red, locmon screams at me just like it should. If I set them red on the second, nothing (surprise!).


Strangely enough, the local chat monitor will actually read what's said in each eve client, but it doesn't scan the second client for standings.


e: To clarify things a little, my setup looks strange because I'm using isboxer. I think locmon just thinks that my second client's local window is a secondary chat window of the first client or something.


e2: I doubt you want to bother with it, but an option to select which client gets monitored would be really awesome.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on March 27, 2013, 12:23:01 AM
Locmon works great, but is there a way I can either make separate instances of the program monitor different eve windows (or I guess just trick it into monitoring 2 local windows at once)?
Here's a picture to help make sense of what I'm doing here. http://i.imgur.com/1JO0ALc.jpg
If I set someone on the first client red, locmon screams at me just like it should. If I set them red on the second, nothing (surprise!).


Strangely enough, the local chat monitor will actually read what's said in each eve client, but it doesn't scan the second client for standings.


e: To clarify things a little, my setup looks strange because I'm using isboxer. I think locmon just thinks that my second client's local window is a secondary chat window of the first client or something.


e2: I doubt you want to bother with it, but an option to select which client gets monitored would be really awesome.
If you input your char name in the character field it should monitor that local for hostiles.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: fgsfds on March 27, 2013, 03:53:06 AM
Locmon works great, but is there a way I can either make separate instances of the program monitor different eve windows (or I guess just trick it into monitoring 2 local windows at once)?
Here's a picture to help make sense of what I'm doing here. http://i.imgur.com/1JO0ALc.jpg
If I set someone on the first client red, locmon screams at me just like it should. If I set them red on the second, nothing (surprise!).


Strangely enough, the local chat monitor will actually read what's said in each eve client, but it doesn't scan the second client for standings.


e: To clarify things a little, my setup looks strange because I'm using isboxer. I think locmon just thinks that my second client's local window is a secondary chat window of the first client or something.


e2: I doubt you want to bother with it, but an option to select which client gets monitored would be really awesome.
If you input your char name in the character field it should monitor that local for hostiles.

Oh, I am a huge retard. I didn't realize it was scanning by program title, so when it didn't work I just assumed it was just there for save data or something. Thanks.

Just in case anyone else has this issue in the future.
ISBoxer changes program titles, which is what locmon uses to figure out what it is that you want to monitor. The format for a proper eve client is something like "Eve - Pilotname". ISBoxer, at least in my case, uses "IS1 (CTRL + ALT + 1) Pilot1name". So if your setup is in a normal format like most people then locmon works just fine if you give it a character name. If you're using some special snowflake setup like myself, then you're going to need to use the new program title in the character field. For me that would be "IS1 (CTRL + ALT + 1) Pilot1name" and "IS2 (CTRL + ALT + 2) Pilot2name"

It's a pretty simple fix, and works great.


edit: Turns out you need to start locmon with no special settings, stop it, input the new program title, and then start it again.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: LordM on April 28, 2013, 12:22:40 PM
Hello,
http://i.imgur.com/5q0U8Aq.jpg

Doesn't seem to be working for me.

Any ideas?

Thanks in advance,
M
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on April 28, 2013, 05:01:39 PM
Hello,
http://i.imgur.com/5q0U8Aq.jpg

Doesn't seem to be working for me.

Any ideas?

Thanks in advance,
M
Hi,
Local channel is expected to be on the left side and go to general settings in Eve and set background transparency to 255
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: LordM on April 29, 2013, 07:41:48 AM
Still no luck:
http://i.imgur.com/0ifTZ9Y.jpg

Tried it that size, smaller size, with a group of other chats.
Also, default position along with all the other chats in that position. (Went to reset window positions)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: LordM on May 02, 2013, 05:14:27 PM
Any ideas on what the problem could be? Any suggestions?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on May 02, 2013, 10:32:50 PM
Any ideas on what the problem could be? Any suggestions?
Try making the local little smaller. Send me a high quality screenshot to support@reboot.gr and I'll check it on pixel lvl and tell you what's wrong.
To make a high quality screenshot go to eve general settings and check the according box.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: superexe on April 03, 2014, 06:43:40 PM
is this still working?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on April 03, 2014, 11:33:43 PM
Yes ofc. Isn't it working for you?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: kurtis on April 07, 2014, 10:08:01 PM
can you relink an image for set up?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on April 07, 2014, 10:35:18 PM
can you relink an image for set up?
done. thanks.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: kurtis on April 08, 2014, 10:00:02 PM
so iv got all the setting as you said and it goes nutz when i have blues in local and is ignoring reds
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: atlantis666 on April 13, 2014, 08:46:20 PM
Local is on the left side, it's non transparent and settings are changed. But get that "can't find local channel! thing. Anything what i am missing?

Ok moved eve client from the second monitor to the first one, it works now. Is it possible to use it on the second screen?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: bodum on May 11, 2014, 04:59:03 PM
Feature request.

Would it be possible to change the amount of times the alarm sounds or increase the interval of repeats to lets say 1 or 2 minutes?

I tried to create a new alarm.wav and added 1 minute of silence to the file, but it seems it just restarts the wav every x second and does not play the entire wav.

I Remap it so it plays in a ts Channel and it gets quite annoying in the long run :)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Lobofeo on June 18, 2014, 06:24:45 PM
Hello! i use the LocalMon for many time and suddenthly! dont work more! the localmon cant find the local in the game -.-

i try reinstall, i try change the windows, Resize!  i try ALL for days!

http://prntscr.com/3u2cym that is the screenshot, i dont know how more i can do! please help me! thanks!
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on June 19, 2014, 02:12:23 AM
just tested locmon and it works fine.
I can see you have 2 eve windows running which may be the problem as locmon may be reading the minimized minimized eve window. You can input the character name to make sure it checks the correct eve or have only one eve open.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Lobofeo on June 19, 2014, 02:45:17 AM
Hi, i try open only one window too and fail, the program cant see the Local channel.
and in the past, i can work whit 3 windows opened and no problems.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on July 23, 2014, 03:59:10 AM
locmon build 2.2 uploaded. Download link in first post.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: cygo on July 24, 2014, 01:19:40 AM
First time user of HBOT.  I like what it is supposed to do.  I am getting it to find the game and the Local Window.  However, it reports "Can't find local character lines!"  What window adjustments might resolve this?

Thanks!
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on July 24, 2014, 09:36:47 AM
Hi,
Make sure to set the colors in eve according to the first post http://www.reboot.gr/forum/index.php?topic=5085.0 of this topic. Also local should be unpinned (not transparent) and I suggest having the compact list mode.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: cygo on July 24, 2014, 08:14:13 PM
Thank you for the reply.  How important/required is step 2, appearance/colortags?  I personally want this thing to alert me when anyone comes into system.

Thank you,

Cygo
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Basilih on September 09, 2014, 04:56:17 AM
Очень странная работа , работает только на главном мониторе  в левой части ,,,  при перетаскивании окна на второй монитор программа не видит окно , локал и тд
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: nefrit on October 22, 2014, 10:31:10 AM
anyone can give me overview settings ? o sreenshot like this
(http://clip2net.com/clip/m334249/4051c-clip-28kb.png)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Shion_no_Ou on December 10, 2014, 10:41:07 AM
Good day.

Do you plan to upgrade LocMon that he worked in the Rhea?

Regards.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 10, 2014, 11:20:45 AM
Hi,
Yes of course this will be done probably tonight.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Bracco on December 10, 2014, 10:44:01 PM
still not work   :'( :'( :'( :'(
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 11, 2014, 12:25:44 AM
I'll make a post when it's updated.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Bracco on December 12, 2014, 10:55:48 AM
any news ????
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: forge on December 13, 2014, 04:29:49 PM
Really need this again, or integrate it as a option into the other bot.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 14, 2014, 09:29:12 PM
Rhea compatible version is up.

Upload Date: 14-12-2014
DOWNLOAD Latest version! (http://reboot.gr/download/locmon_2_3.zip)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Bracco on December 14, 2014, 11:02:55 PM
about eve pilot ?????
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Shion_no_Ou on December 14, 2014, 11:06:14 PM
Rhea compatible version is up.

Upload Date: 14-12-2014
DOWNLOAD Latest version! (http://reboot.gr/download/locmon_2_3.zip)

Thank you very much, this is great news.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Enigma on December 14, 2014, 11:29:24 PM
Thank you! But " .exe is Not a valid Win32 application" on XP  :-\
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 14, 2014, 11:49:48 PM
I'll upload xp compatible build in few minutes. Latest version is compiled with Visual studio 2013 which doesn't build for XP by default.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 15, 2014, 01:26:18 AM
DOWNLOAD Latest version for XP! (http://reboot.gr/download/locmon_2_3_XP.zip)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Bracco on December 16, 2014, 01:59:08 AM
any news about eve pilot
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: s00003643 on December 16, 2014, 06:45:34 PM
works great
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: brend123 on February 18, 2015, 04:08:44 AM
After today's update locmon stopped working.
Any idea if we will see an update for the Tiamat release?

Thank you!
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on February 18, 2015, 09:14:19 AM
Tonight I'll upload a new working version.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: brend123 on February 19, 2015, 05:09:57 AM
That is much appreciated. waiting for the update =)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Boxer666 on February 19, 2015, 09:22:20 AM
Heya, Any chance for an ETA?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on February 19, 2015, 09:55:57 AM
sorry didn't have time to upload it last night will do it tonight.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Boxer666 on February 19, 2015, 09:58:32 AM
Coolio, thnx :) will be looking forward to it.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on February 20, 2015, 12:42:59 AM
version 2.4 Tiamat compatible uploaded.

Upload Date: 20-02-2015
DOWNLOAD Latest version! (http://reboot.gr/download/locmon_2_4.zip)
DOWNLOAD Latest version for XP! (http://reboot.gr/download/locmon_2_4_XP.zip)

Important: Local list must be in Compact mode (To select compact mode click the pilots icon in top bar of your local channel)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: LiveisLive on February 26, 2015, 04:57:27 PM
Hello,
maybe can you help me
i am a Miner in eve online.
i want youse the localmon,
im using ISboxer but not broadcasat.
the localmon find eve but dont find the local.
how can i fix this problem?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: puuretrunks on March 13, 2015, 12:56:07 PM
Heya, is it me? or locmon still doesnt work, iv done everything that is written in the guide and the bot says 10:53:48| Can't find local channel!
10:53:47| Eve Window Found!
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on March 13, 2015, 03:43:18 PM
locmon works just make sure you local is in compact mode.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: puuretrunks on March 13, 2015, 04:37:18 PM
It is in compact, I even switched to single monitor, full screen, windowed, still no go.

Nevermind, the problem was UI scale, works fine. Cheers for the bot
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: starikan on May 15, 2015, 12:32:59 PM
download the full version can not find ???
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on May 15, 2015, 11:19:26 PM
If you ask about Loc Mon : http://www.reboot.gr/forum/index.php?topic=5085.0

If you ask about H-Bot Hunter: http://www.reboot.gr/forum/index.php?topic=16.0
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: starikan on May 16, 2015, 04:31:55 PM
Thank you once did not understand was looking for at the end of a topic
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Rama666 on August 05, 2015, 03:11:39 PM
Sup guys o/
I realy like this wonderful program, but it tnis week it stopped working. Plz fix it, screenshot attached. http://puu.sh/jqc0R/34c43e6c6c.png .
I tested it on different computers with the same result.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Breytac on August 06, 2015, 03:28:30 PM
Windows 10 is very hit and miss as to whether or not Locmon finds the local channel. It can find the window just fine. I believe this has something to do with the way Windows 10 handles the "snapping" of windows. I have been able to get it to find the local window, but with a lot of mucking around
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: ttengg on September 28, 2015, 07:35:07 PM
the chat monitor features  can i assign it to other channel like intel channel so it will alarm ahead if neutral red is coming
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: danybus on November 25, 2015, 04:37:59 AM
I have tried both on a windows 10 and a windows 7 machine. Both state 11 total with 1 hostile. When I first started using it yesterday it was functioning no problem, until some one poped into system above my char's name and then it went ballistic. It has not worked since.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: blabla on December 28, 2015, 09:58:57 PM
Guys I have a problem. I have 2 monitors and i want to "play" Eve on my second screen, so not on my mainscreen. But it seems, that the Local Bot needs eve runned at the mainmonitor, because he isnt finding the local chat on the second screen. Is there anything i can do, or is the bot just working, if Eve is running on the mainscreen?

Thanks for your time :)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on December 28, 2015, 10:21:13 PM
It only works on main screen.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: gtAnderson on January 23, 2016, 01:27:20 AM
If it says "cant find local window" you need to "unpin" your local window. On the local window click the circle on the upper right when it says unpin. When you do this it makes the local window much darker, which is what the program needs.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: gtAnderson on January 24, 2016, 09:20:35 PM
my wishlist:)
*"pilot is in your fleet" sets off the neutral alert. Could you make it so the fleet icon doesn't set off the alert?
*option to make alert last for 3 secs or x ammount of time. It is kind of annoying to keep going off, it would be nice to have the option to leave it on or have it turn off after a few seconds.

awesome app tho! it works great!
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: drnick124 on April 12, 2016, 07:45:50 AM
I seem to get one or two short alarms every time someone friendly enters the system. Any way to fix this?
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Xantus on September 08, 2016, 12:29:35 AM
Hi,
i get sometimes  the error message "local chat not found" somtimes -1 hoties or 11 total. alsa seen the message "Pilot list not found in local chat"

my screenshoot :
https://www.dropbox.com/s/4nf1kjo0brz0rym/EVE%20-%20Xantus%20Deloy%2007.09.2016%2023_16_05.png?dl=0

and local mon shows :
https://www.dropbox.com/s/4owvic0y0ia7eq7/local%20mon%202.jpg?dl=0

hoping for you help.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: BOFH on October 15, 2016, 07:02:08 PM
Did something happen with EVE in any update to make this not work any more?

I'm getting this error no matter how much i redo the overview settings.

(https://i.imgur.com/jeLCl3k.jpg)
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: ssendam on November 12, 2016, 02:09:55 PM
Hello,
I know that locmon works fine resizing the client window to optimal dimensions. I never had problems with windows resizing till a couple of days ago, when the autotmatic resize started to reduce the window to ridiculous dimensions (too much small). The windows resized does practically not allow me to play, since also the HUD is covered by chat and overview windows. I tried to manually resieze the client window and then restart locmon, but it resizes again the window to unacceptable dimensions. No way to make it resizing the client window to a reasonable size as previously usually happened. Even resizing the chat windows the result is a nightmare. Any suggestion?
Another question: is it possible to avoid locmon starting warning for neutrals in system when the chars in local are part of a fleet? I mean: with the standard game color for fleetmates (the fuchsia), locmon gets crazy. I have to change color (green e.g.) to make it working regularly.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: MrBlack on November 15, 2016, 07:37:06 PM
http://clip2net.com/s/3Er3UGu
something broken after patch 15.11.2016
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: TheShrew on November 16, 2016, 07:16:20 PM
Can confirm it no longer finds local after patch.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: THB on November 16, 2016, 09:56:32 PM
Russian forums says this is not going to be updated.  Do we know for sure?  I also asked, in the Russian forum, for clarification.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on November 16, 2016, 11:17:39 PM
will be updated right after fix for hbot
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: H-BOT on November 17, 2016, 04:01:55 AM
new version uploaded. Link in first page updated:
http://www.reboot.gr/forum/index.php?topic=5085.0
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: st1d on November 25, 2016, 04:32:21 AM
having trouble, keeps saying can't find local window
****fixed
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: Monkeh on November 30, 2016, 08:19:15 AM
Im still trying to get it working again, Keeps telling me cant find Local window, Tried all fixes and such.
Also followed all instructions correctly, Set up quite a few times but no luck this time
Title: YC118.10 Release - New Error
Post by: THB on December 13, 2016, 10:47:15 PM
After the latest release (YC118.10), LocalMon 2.5 is not working.  I receive the following error:
Can't find the Pilots List in the Local window!
Local Window found!
Eve Window found!

Researching further, the issue appears to be related to the width of the NeoCom.  If I resize it as narrow as it will go, on a screen setting of 1280*800, it does not work.  If I increase the NeoCom size, it begins working.  Unsure why I've not had this happen before.
Title: Re: H-BOT LocMon 2 FREE Eve Online Bot
Post by: BOFH on January 21, 2017, 04:17:48 PM
So i guess this is dicontinued since there is no word from the dev or anyone else on this?

Are there other alternatives which are nearly as good as this (when it worked)?