December 12, 2019, 05:42:45 PM

Author Topic: H-Bot slows the game  (Read 4466 times)

Offline Golf4

  • H-BOT members
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 21
H-Bot slows the game
« on: June 23, 2011, 10:30:33 AM »
When you run the H - Bot FPS just drops to 8, the game slows down, the bot does not work. Win 7. VW not install.

Offline mevip

  • H-BOT members
  • Full Member
  • *
  • Posts: 85
Re: H-Bot slows the game
« Reply #1 on: June 26, 2011, 02:41:21 PM »
yes i noticed that too ... i`m runing virtual machine with eve and it works perfectly ... but if i run h-bot the fps drops drasticly ...

Offline pamakoo

  • H-BOT members
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: H-Bot slows the game
« Reply #2 on: June 26, 2011, 06:53:15 PM »
my latest post. the same problem. CCP do something

" Hi
My problem looks like that:
I'm opening eve client on my main OS win xp (without any virtual machines) - Old laptop FujitsuSiemmens amilio 1556 - on minimal details. Everything is ok, eve[incarna] play very fast in windowmode 40-50fps. I'm opening h-bot, fps ratio unchanged. Clicking autoconfiguration [or later BEGIN RATING] fps ratio decrease to10 fps. Activated H-bot taking 22-34 % of my CPU[intelcore2Duo 1,83ghz] and what is very interesting in the same time, cpu usage by eve client[exefile.exe] decrease from something about 30-40% to 10%. H-bot could have some influence on eve?
Waiting for problem resolve
BEST Mates "

Offline H-BOT

  • H-Bot dev
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4970
Re: H-Bot slows the game
« Reply #3 on: June 27, 2011, 07:33:27 PM »
As I explained in my other post there is a good chance low fps to be fixed in new EvE build. Even if it's not I'm working on optimizing things and do some internal functions differently in H-Bot to counter this problem. 

Offline dannzen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: H-Bot slows the game
« Reply #4 on: July 15, 2012, 03:59:37 PM »
sorry to revive this old thread...
but in vmware workstation 8 with windows xp i got fps drops from 60 to 8-12fps as soon as i start h-bot
ati 5770

on my notebook with nvidia 310m
the fps drop is still there but only from 60fps to 25-30fps

i dont know if thats an general problem or not...
is there a solution to this?
should i switch to windows 7 as guest system?

i got an similar problem with diablo 3 in the VM
as soon as i start an overlay tool which creates overlay messages like statusbars or popup messages or tooltips, the fps in diablo drops to 2-3fps
as soon as i close this tool the fps goes back
« Last Edit: July 15, 2012, 04:01:39 PM by dannzen »

Offline Jules

  • H-BOT members
  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: H-Bot slows the game
« Reply #5 on: July 15, 2012, 04:53:10 PM »
use vmware 7

Offline bodum

  • H-BOT members
  • Full Member
  • *
  • Posts: 94
Re: Sv: H-Bot slows the game
« Reply #6 on: July 16, 2012, 10:23:41 AM »
It's an ati and vmware 8 issue.  Back down to vmware 7.

Sendt fra min Sensation med Tapatalk2