December 12, 2019, 06:46:42 PM

Author Topic: Cant seem to get the demo to work....  (Read 3441 times)

Offline douglasg14b

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Cant seem to get the demo to work....
« on: June 29, 2012, 10:22:05 AM »
The demo keeps failing out on me when I try and hit "autoconfigure" with the following error-

"Make sure safespots or PnP window is open with at least one safespot in this system"

(with a line stating that 3 safespots where found, but not in this system)

I have a safespot folder open (though there is no setting in H-Bot to specify the folders/bookmark names)

It worked once, but then started right-clicking on my anoms (after scanning) and ignoring them instead of warping to them, I stopped it and fixed the damage and tried to start it back up.

.....

I may want to buy this product, though definitely not if the demo can't prove to me that it works...
« Last Edit: June 29, 2012, 10:24:48 AM by douglasg14b »

Offline H-BOT

  • H-Bot dev
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4970
Re: Cant seem to get the demo to work....
« Reply #1 on: June 29, 2012, 07:00:16 PM »
Don't have the whole PnP window open but rather create a folder with few safespots in the current solar system and doubleclick to open it. H-Bot detects the left most bookmarks on screens as your safespot. Only the green bookmarks are accepted so if a bookmark from another system is visible on screen on the left the autoconfig fails.

Offline Divver

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Cant seem to get the demo to work....
« Reply #2 on: September 15, 2012, 06:22:49 AM »
I too have a problem with my safespots, I have a folder called "SS" open at the top left of my screen with 3 bookmarks in it, SS1 and AMMO yet it continuously gives me the error in the log that says "Can't find safespots!"

Offline H-BOT

  • H-Bot dev
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4970
Re: Cant seem to get the demo to work....
« Reply #3 on: September 15, 2012, 09:28:15 AM »
I too have a problem with my safespots, I have a folder called "SS" open at the top left of my screen with 3 bookmarks in it, SS1 and AMMO yet it continuously gives me the error in the log that says "Can't find safespots!"
Send me a screenshot and i'll gladly help.