September 18, 2019, 10:50:27 PM

Author Topic: June Patch bot failure  (Read 277 times)

Offline Machead2006

  • H-BOT members
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
June Patch bot failure
« on: June 25, 2019, 02:44:56 PM »
With new patch today anomailes-autoscan mode cant find the bottom of Scanner.
Same was on sisi and now at tranq.

14:38:40|AutoConfig Success!
14:38:40|Press START H-BOT!
14:38:47|Eve Window Found!
14:38:47|Starting bot in few seconds...
14:38:50|Activating modules...
14:38:53|Scanner window found!
14:38:54|Results found!
14:38:55|Can't find bottom of Scanner
14:38:56|Waiting for 60 minutes to resume autoscan...
14:39:08|Bot Stopped!
14:39:09|Eve Window Found!
14:39:09|Starting bot in few seconds...
14:39:12|Activating modules...
14:39:16|Opening scanner...
14:39:16|Waiting for scanner window.
14:39:18|Scanner window found!
14:39:19|Results found!
14:39:19|Can't find bottom of Scanner
14:39:21|Waiting for 60 minutes to resume autoscan...
14:39:22|Bot Stopped!

Offline DrKindBud

  • H-BOT members
  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: June Patch bot failure
« Reply #1 on: June 25, 2019, 02:55:17 PM »
Same here, can't find bottom of scanner window

Offline hostile

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: June Patch bot failure
« Reply #2 on: June 25, 2019, 03:04:07 PM »
+1

Offline Torquell

  • H-BOT members
  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: June Patch bot failure
« Reply #3 on: June 25, 2019, 04:37:25 PM »
+1 same

Offline H-BOT

  • H-Bot dev
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4955
Re: June Patch bot failure
« Reply #4 on: June 25, 2019, 09:12:37 PM »
Will look into it now.

Offline H-BOT

  • H-Bot dev
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4955
Re: June Patch bot failure
« Reply #5 on: June 25, 2019, 11:38:35 PM »
fixed.